Vennegrupper

Nordhordland Bibelsenter har nå 11 vennegrupper som samles cirka annenhver uke. Vennegruppene skal være et sted for vekst og vennskap, med fokus på hele mennesket, og mennesket i relasjon til Gud og til hverandre. Gruppene samles ulike dager i uken, i hovedsak en av dagene mandag-torsdag.

Viktige verdier i vennegruppene er: Fellesskap, disippelskap, tilbedelse, tjeneste og evangeliet ut til alle.Noen av gruppene er rene manns- og kvinnegrupper, men i andre grupper er kvinner og menn sammen. Hver gruppe har fra 6-10 deltakere, av og til også flere. Det er også grupper for gutter og jenter fra og med 8.klasse, og 1 gruppe for voksne ungdommer og studenter.

Målet er at alle i menigheten skal være med i en gruppe, men vi tror også at gruppene vil være aktuelle for flere enn de som i dag er med i menigheten. Hvis du ønsker å være med i en slik gruppe, og du vil at vi skal kontakte deg om dette, kan du melde din interesse ved å sende inn skjemaet på denne siden. I skjemaets kommentarfelt kan du skrive spesielle opplysninger eller ønsker, om du måtte ha det. Vi hører gjerne fra deg!

Powered by Cornerstone